Yksityistalli

Vastaremontoituun talliimme mahtuu asumaan kymmeniä piirrettyjä yksityisiä hevosia. Yksityistalli palvelumme ovat korkeatasoisia. Tarjolla on neljä räätälöityä palvelupakettia hevosen majoittamiseksi.

Activity-paketti on tarkoitettu aktiiviselle hevosharrastajalle, joka haluaa osallistua hevosen perushoitoon päivittäin.

Semi-comfort-paketti palvelee parhaiten hevosenomistajaa, joka ehtii tallille usein, mutta vain määrätyin ajoin, esim. iltaisin ja viikonloppuisin.

Comfort-paketti on oiva vaihtoehto kiireiselle hevosenomistajalle tai henkilölle, jolla on useita hevosia. Tässä pakettivaihtoehdossa hevosen ruokinta, tarhaus ja liikunta on hoidettu täysin.

Comgort&Training-paketti on tarkoitettu ensisijaisesti henkilölle, jolla on useita hevosia tai joka kaipaa lisätreeniä säännöllisin väliajoin esim. kilpailuja varten. Mikäli hevonen on varsa, sisältyy liikutukseen koulutusosuus ja hevosta voidaan myös kouluttaa omistajan kanssa yhteistyössä. Tämä paketti on ns. vuorovaikutteinen paketti hevosen omistajan ja Järnbyn välillä. Vuorovaikutteisuudesta sovitaan tapauskohtaisesti.

Yksityistallimme palveluiden eri osa-alueista vastaa hyvin koulutettu henkilökuntamme. Tallin asukkaat voivat tehdä päiväkirjan Järnbyn foorumille.Paketteihin kuuluvat palvelut:

Karsinan puhdistus
Kenttien ja maneesin käyttö
Perusruokinta
Lisäruokinta
Tarhapaikka, ei tarhausta
Tarhapaikka tarhauksella
Loimipesulan itsepalvelu
Loimipesu + kuivaus
Kengitys
Madotus
Lisäloimitus
Liikutus ma-la
Koulutus/valmennus
20% alennus Järnby Gårdissa
Hinta / kk 700 v€ 850 v€ 1000 v€ 1400 v€

Lisätietoa yksityistallin liiketoiminnasta

>> Tallipaikkapakettien liikevaihto keväällä 2012.

Tallipaikan haeminen ja muut kriteerit

Tallin kaikki palvelut ovat avoinna vain piirretyille hevosille. Asukkaiksi valitaan jollain tavalla panostettuja hevosia ja valinnat ovat täysin ylläpidon päätettävissä. Hevosten omistajilta edellytämme aktiivisuutta hevosensa suhteen, sekä pitkäjänteisyyttä. Hevonen saa talliin siirtyessään oman Järnby-sivun, josta linkitetään hevosen oikealle sivulle. Hevosen omalle sivulle laitetaan linkki Järnbyn etusivulle.

Mikäli omistaja haluaa viedä hevosensa pois Järnbystä, tulee hänen ilmoittaa siitä heti Annelle. Hevonen voidaan poistaa tallista, jos omistaja on ollut epäaktiivinen kolme kuukautta. Jos hevosen kuvat poistuvat tai vaihtuvat valokuviin, hevonen poistetaan tallista.

Tallipaikkaa voi hakea lähettämällä alla olevat tiedot sähköpostilla ellin.ratsutalli@hotmail.com tai jättämällä julkisen hakemuksen foorumille.

Tallipaikkahakemus - Järnby

Omistajan nimi:
Hevosen nimi:
Hevosen osoite:
Pakettivaihtoehto:
Muuta:

Huom! Hakiessasi tallipaikkaa hevosella täytyy olla piirretyt kuvat ja lupa piirtäjältä julkaista kuvia Järnbyssä hevosen sivulla ja hevoslistauksessa.

Tallipaikkahakemukseen pyritään vastaamaan mahdollisimman pian, yleensä kahden viikon sisällä.

Kuvat, ulkoasu, tekstit © Anne L
Varusteet:
Equestrian PRO
virtuaalitalli / virtuaalihevonen